top of page

Anledninger

Livets store anledninger blir enda mer minnerike med live musikk og underholdning.

Med lang erfaring som profesjonell sanger ved eventer, bryllup, begravelser og konserter, kan jeg tilby en musikalsk opplevelse og skape minneverdige øyeblikk; det som setter "prikken over i'en" ved enhver anledning eller happening.

_12A9863-3_edited.jpg

Sang ved bryllup

Livets vakreste dag!

Dette krever flott musikk, vakker stemning, skildrende tekster og gjerne profesjonell sang.

Kanskje du ønsker en solist under vielsen? Eller kanskje noen skal fremføre en sang til din kjære, på dine vegne under din tale? Jeg kan også hjelpe deg med å gjøre din fremføring enda bedre.

Sammen kan vi skape magi på en minnerik dag! Se gjerne forslag til sanger her.

IMG_2546_edited.jpg

Konferansier

Trenger du en til å lede kvelden?


Jeg kan introdusere talere og innslag, gjerne ispedd noen musikalske innslag underveis. Hva med en musikalsk Kahoot i løpet av kvelden? 


Jeg har tidligere ledet kvelden både for næringsliv, lokale foreninger og private lag! Ta kontakt, så ser vi hva vi kan få til for ditt arrangement.

Skjermbilde 2021-05-21 kl. 09.26.55.png

Spesielle anledninger

Bursdag, middag, private julebord, frieri, overraskelser...

Musikk er den perfekte gave til den som har alt! Overrask gjestene dine, kjæresten din eller noen du er glad i med en musikalsk overraskelse under en middag, et frieri eller under jentenes julebord.

Det finnes ingen anledning som er for stor eller for liten for et musikalsk innslag!

IMG_0246_edited_edited.jpg

Events

Eventer for næringslivet skreddersys for den enkelte oppdragsgiver. 

Dette kan være alt fra underholdning mellom hovedrett og dessert, pianobar før eller etter middag eller enkeltstående underholdningsinnslag gjennom kvelden, for å nevne noe. 

Med meg på laget har jeg noen av Norges fremste musikere. Nøl ikke med å ta kontakt. Sammen skaper vi en minnerik kveld, tilpasset dine ønsker!

IMG_D943E5E172D7-1_edited.jpg

Sang under begravelser

Når man skal følge noen man er glad i til deres siste hvile, brukes ofte musikk for å skape den rette stemningen, uttrykke savnet og sorgen, håpet og takknemligheten over det livet som har vært. 

Som profesjonell sanger, er det å synge i begravelser en del av min virksomhet. Ofte har de pårørende spesifikke sangønsker, mens de andre ganger ønsker råd fra meg. Se gjerne forslag til sanger her.

172_te_Cathrine40aar-5411_edited.jpg

Kahoot

Underholdning kan ha mange former. De siste årene har trenden med Kahoot etablert seg verden over, også på bedriftsfester og i private lag. En skreddersydd Kahoot for dine gjester, eller kanskje en musikk-kahoot hvor noen av oppgavene fremføres av meg, blir garantert en HIT. 

Jeg kan både lage, lede og gjennomføre Kahoot for din bedrift eller ditt selskap.

IMG_6E719DD7A982-1.jpeg

Sangpedagog

Som utdannet sangpedagog fra jazz/pop/rock-linjen ved Norges Musikkhlgskole, har jeg kompetanse til å veilede deg i å bruke din stemme på riktig måte ved sang. Jeg har også god sjangerforståelse, spesielt innenfor sjangre som vise, musikal, jazz og pop.

Jeg har vært vokalcoach under Norske Talenter og The Voice. Jeg har også jobbet ved flere av landets fremste musikk-institusjoner, blant annet Norges Musikkhøgskole, Khio, Høgskolen i Oslo (Oslo Met), Viken Folkehøgskole, Høgskolen i Staffeldtsgate, Røyken videregående steinerskole m.fl. 

Anledninger: Events
bottom of page