top of page

Om Cathrine

Cathrine Gudesen Torp kommer fra Fredrikstad, men er bosatt i Asker. 

Hun startet med korsang og pianoundervisning i en alder av 6 år. Som 14 åring begynte hun å ta sangtimer, før hun som 15 åring startet på musikklinjen ved Greåker VGS. Etter videregående tok hun musikk grunnfag ved Bibelskolen i Staffeldtsgate, hvor hun fikk sangundervisning av Benedicte Torget og Solveig Slettahjell.

Deretter startet utdannelsen innen jazz/pop/rock/improvisasjon musikkpedagogikk ved Norges Musikkhøgskole. Her studerte hun sangteknikk med Ståle Ytterli og Anne Lise Berntsen, samt frasering og sjanger-forståelse med Jon Eberson. Hun ble uteksaminert jazz/pop-sangerinne og musikk/sangpedagog i 2004. 

Hun har siden den gang vært aktiv freelancesangerinne, og gjort konserter og eventer i inn og utland i tillegg til å ha gitt sangundervisning ved de fremste utdanningsinstitusjonene i Norge, deriblant NMH, KHiO, Viken fhs, Høgskolen i Oslo, Høgskolen i Staffeldtsgate og diverse kulturskoler. Hun har vært sanger i "Skal vi Danse", vært med i Beat for Beat, vært vokalcoach i Norske Talenter og The Voice, for å nevne noe. 

_B9A2268.JPG
Om Cathrine: About Me
bottom of page